Pages

Monday, October 11, 2010

y2k photos and puzzle game


penah tak korang men game ni...aku ade habit aku mase time sekola dulu...ari sabtu g summit pastu nak buang2 mase sambil tunggu wayang...aku g men game archade ngan cousin aku....besh...pada aku la...game dia mcm budak2 je...tp aku still suke....game cari perbezaan antara 2 gambar....y2k photos nama game tu...aku suke ^_^ mula2 senang2...tp makin naik stage makin susah...ape tak caye susah? tanye bf aku...dia pon tak jumpe...abes kalah daaa...game over huhuhu...satu lagi men puzzle....besh ape...leh menguji minda ngeheheh...susah gak la...nampak je senang....


tengok tu...dia yang excited lebih...well~ aku ni mmg banyak bg pengaruh negatif positif kat bf aku...ni aku la yg ajar main game ni..hahahah~ besh leh lawan2 ngan dier sape lagi cepat...tapi terbukti mmg otak dia lebih laju da dari aku...kalah da aku ngan dier huhuhu


tada.....tgk la top scorer weh =P

eceli saje je ajak dia men game...sebab tyme tu tengah tunggu nak tgk wayang mid nite...so abeskan masa ngan men game dengan menguji minda...menguji minda la sangat kan   =)

4 comments:

Anonymous said...

game y2k photo 2 pttnye ko blh mng sb mate ko lg bsr dr hayat..hahaha

CikanoT said...

susah kot game tu...ko kena try

^NaNaM|^ said...

aku suke men game nie..da lama x men..hihihi...

CikanoT said...

ko pon ke hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...