Pages

Wednesday, October 27, 2010

R.I.P Paul the Octopus


PAUL THE OCTOPUS mati dalam akuarium Oberhausen Sea Life Centre di Germany awal pagi Selasa...cian..jangka hayat dia 2 setengah tahun je....RIP Paul...


p/s agak2 dia kena masak jadi sotong goreng tepung tak?? huhuhuhuh

9 comments:

MaDy said...

Hahahaha...Sotong goreng tepung sedap tuh bwahahaha.

Aper daa cika, sotong tuh mati. Bglah respect ckit huhuhuhu

Anonymous said...

mady: nk bg respect?cmne?al-fatihah?

CikanoT said...

huhuhu respect la ni sampai ade entry untuk dia

^NaNaM|^ said...

dr sainstifik nye jangka hayat sotong mcm paul nie mmg dlm lingkungan 2-3thn je..so da mmg ajal die pn..

CikanoT said...

itulah...cian dier

Anonymous said...

nana: ade 1 sotong ni jangke hayat dia cm manusia..depend ajal manusia 2 gak..hehe;p

CikanoT said...

sotong kering ko

Anonymous said...

sotong kering aku?yg mane?

nieja said...

cepat masak sotong celup
tepung, sotong kicap, sambal
sotong.. hahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...