Pages

Monday, October 04, 2010

open house nana -waffle - magika

sabtu aritu g open house nana ngan pakcik fahmi...kononnyer nak saing abed and mady...tp abed g open house technician dia n mady plak dari melaka...aduss...aku dah la tatau jalan...nasib baik gps pakcik fahmi menjadi penyelamat =P tp tu pon sesat 2 jam..apedaaaaaaaaaaa...sampai2 je aku pon melantak nasi tomato n laksa tanpa menghiraukan keadaan sekeliling...takpe mak nana pon tau aku ni kuat makan....oh lupe nak ckp...si nana kena ciken pox..aku tak risau sgt...aku dah kena 2 kali heheh....so ni kira 2 in 1 la...ziarah+open house hehehhe....sempat jumpe mady je...abed,dja, nita lambat lg sampai....nampak tak muka nana yg tompok2 tu heheheeh =P sori kamera tak terang..maklumla 2.0 megapixels je..besides fahmi yg tak pro sampai jari dia pon ade dlm gambar hahahha


ahad plak g makeover untuk family baru saya =P bersama encik BF...

lepas tu berjalan2 n singgah kat OU...aku ni mmg mudah mengidam...tatau nape..kali ni mengidam waffle...abesla BF aku..kena bawak aku g makan waffle...hohoho...makan kat waffle world...yippee ^_^


oh tajuk utama sebenarnye nak tunjukkan waffle chocolate yg aku order tu...tp tup tup terfokus awek seksi kat blkg daaa...hensem tak baju BF aku...stylo kan?? heheheh =P



pastu kitorang g tgk magika...byk sgt rumors ckp sedap..so aku g la tgk....besh jugak la..aku bg 8/10...graphics dia improve dari cicakman....citer dia based on lagenda zaman dulu...mcm mahsuri, bawang merah bawang putih, puteri gunung ledang n etc...ade part2 yg lawak....tyme part senario mmg lawak...siot je BF aku kat sebelah ketawa tak ingat dunia....dia tak sedar tu dia gelak satu panggung dengar...org lain gelak malu2...hohoohoh....time scene sabri yunus n belalang pon besh...lawak2...overall ok...tp kalau org tak suke muzikal aku tatau la...pasti pasni ade teater muzikal magika....hayat pon ckp dia nak try tgk teater...aku on je ^_^

6 comments:

^NaNaM|^ said...

giler comot muka aku...huhu..

CikanoT said...

mmg muka ko comot hahaha

Anonymous said...

wah..bhgianye,mkn same2..tgk cite same2..mmg 2 yg ko nk kn?

CikanoT said...

haah la~ =)

^NaNaM|^ said...

mana ada comot..aku comey kot..hahahhaah *gelak guling2* =D

CikanoT said...

perasan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...