Pages

Sunday, October 10, 2010

PARAMORE LIVE IN KUALA LUMPUR 19th OCTOBER 2010


VenueNational Stadium, Bukit Jalil
Date19 October, 8.30pm (7.00 pm door open)
Tickets: RM358 (Rock Zone Free Standing PS1), RM268 (PS2), RM168 (PS3), RM98 (free seating PS4). 


Yeay Paramore datang Malaysia...One of my favourite band...lagu dia semua besh2...nak2 plak suara vokalis utama dia haylie william mmg superb giler ^_^...lagu dia yg faymes aku ingat lagi tyme aku kat uniten, faymes lagu misery business, that's what you get, crush crush crush, pressure and etc....

Yang berminat leh dapatkan tiket dia di laman web www.rockthisjoint.com.mywww.airasiaredtix.comwww.ticketpro.com.my . 


Ade sape2 nak bagi tiket free kat saye tak =P *kenyit2 mata sikit*

2 comments:

^NaNaM|^ said...

promote mcm da dpt tiket..rue2nye xdpt lg..caiitt...memainkn perasaan aku btol..br nk jeles2..huhu..

CikanoT said...

hahahhahaha mcm gempak je kan wakakakka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...