Pages

Monday, October 25, 2010

PARAMORE ROCKS MY WORLD!!

19 October aritu ade konsert Paramore...dari awal lagi mmg aku dah beli tiket paramore tu...aku mmg nak sgt pegi...mady pon g sekali...so kami pegi bertiga....gila rushing pasal lately ni tiap2 ari aku turun site...dah tu balik lambat plak tu dalam kol 9....so aku cepat2 rushing g stadium bukit jalil....sampai la dlm kol 8 lebey....lambat gak ah....show start kol 8.30....crowd mmg ramai giler!!! aku dok kat tempat yg leh aku nampak full..maklumla aku kan pendek...


show start ngan lagu ignorance...mmg bergema la stadium tu....ditambah ngan org melompat2...gegar2 betul..mcm gempa bumi rasernyer....jgn runtuh sudah....


sekejap je rase konsert tu...1 jam setengah je...kol 10 dah abes...tak perasan pon diorang nyanyi sampai 18 lagu....banyak gak tu..perasan mcm sikit je:


1. Ignorance <----- FEVERET
2. Feeling Sorry
3. That's What You Get <----- FEVERET EVER
4. For A Pessimist, I'm Pretty Optimistic
5. Emergency
6. Playing God
7. Careful <--------- CURRENT SONG HITS ON RADIO. SANGAT LAYAN!!!
8. Decode  <----- FEVERET. LAGU TWILIGHT BEB.
9. Never Let This Go (acoustic)
10. When It Rains (acoustic)
11. Where The Lines Overlap (acoustic)
12. Misguided Ghosts (acoustic)
13. crushcrushcrush <------ FEVERET AKU SANGAT2
14. Pressure <------ TERSANGAT SUKE!! AKU KAN SELALU PRESSURE
15. Looking Up
16. The Only Exception  <------ FEVERET
17. Brick By Boring Brick <------ FEVERET
18. Misery Business <------ FIRST SONG AKU LAYAN PARAMORE. DETIK2 PERKENALAN ECEWAH.

ok kita layan gambar aku yg tak bape nak cantik. Dapat seludup kamera digital sahaja. DSLR tak dpt la den...godang bukan main...tak lepas la nak seludup ahahahahah~





port baik punyer~ nampak semua...tak yah nak loncat2 sebab tak nampak..lol

ape??? bosan ngan kamera aku yg tak leh zoom jauh??? ok la aku cilok dr junk magazine...credit to junk magazine sebab amik gamba yg superb cantek...ye la press kan.. atau pon click kat cni untuk tgk banyak lg gambar http://www.junkonline.net/albums/161/photo/1

hayley i love u...u super comel la!

nak wat rambut cmni la leh tak??? warna merah ngee

ni josh yg sgt hensem! heheh

hik hiks...lets be freaks!

thumbs up to paramore!

great performance!! suara hayley live mmg same mcm dlm album..power beb...takde tercungap2~ hehehe...kalau diorang dtg lagi...confirm aku g =) ok next concert plzzzzzz

oh aku lupa nak komen...aku beli tiket yg rm98...tp aku tgk org yg beli tiket rm168 ngan rm268 tak jauh beza ngan aku...pastu diorang lak tak jage tempat duduk..so mcm leh duduk mane2 je kecuali rock zone la yerk...kesian plak kat org yg beli tiket mahal...rugi plak..sebab semua leh duduk mane2...

13 comments:

Totin Jamain said...

HANDSOMENYA JOSH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CikanoT said...

handsome kan!!!! heheheh

Anonymous said...

konsert maher zain lg best

CikanoT said...

tiket maher zain aku takde...kalau ade confirm aku dah pegi =)

Anonymous said...

kalo diberi pilihan mane ko nk peg kalo 2 2 serentak?

CikanoT said...

saje je soklan ko yerk...dedua aku suka..tp tiket paramore aku dah byr...so g la paramore hohohoh

Anonymous said...

eleh..ingt aku xtau..nk jd kn alasan tiket da beli,aku xtanye psl tiket pun..nmpk sgt ko mengejar dunia..ko kne ingt,akhirat yg kekal slamenye..hahaha..pns ati cika

CikanoT said...

sukatila ko nak ckp aku ape...janji aku tak wat bende2 jahat

Anonymous said...

cika skrg sng emo dn mrajuk..tension bt projek celcom..jom2 bt nms pernec ngn aku..bg umi handle projek ko..mest cika ske..hehehe

CikanoT said...

aku nakkkkkkkkkkkkkkkkk

Anonymous said...

peg htr proposal kt bos

Ober Frederiksen said...

bahahaha.. gambar tak chantek ye paramore tu? :P

CikanoT said...

bongek la ko lol huhuhuhuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...