Pages

Wednesday, October 06, 2010

serupa or tak serupa? tp bukan perasan haha


WARNING: seblum bace ni tlg jangan ckp aku ni perasan ke ape...ni adelah kisah benar...berdasarkan pengalaman aku yang dah idop selama 24 tahun ni huhu


dulu masa kecik2...ni dulu la ye...org kata muka aku mcm ziana zain....heh? ade ke...aku tgk mcm takde...abes semua makcik2 (kawan mak aku la tu) kata muka aku mcm ziana zain...




setelah dewasa....dah kurang la org nak bandingkan aku ngan ziana zain...tapi bila fara fauzana aka fafau faymes...start la plak org bandingkan aku ngan fafau...baik kawan2 aku, makcik2, customer mak aku n kawan2 adik aku ckp muke aku ade iras2 fafau...mane ade weiiiii...even pak guard uniten pon ckp muka aku mcm fafau...siot je...ingatkan nak watpe tahan aku...ingat aku artis ke heh....skrg ni bf aku pon same ckp muka aku ade iras2 fafau....adeh (ke sebenarnyer dia minat fafau...tp tak dapat fafau...dpt aku pon jadi la =P )




junior aku plak si luq ni comment gambar kat FB..gambar kawen senior aku tu...ala abg apis J..kan ade kat entry lepas..dia kata dia ingat pengantin perempuan tu aku...ape???tidakkkkkkkkkkk aku belum kawen dan tidak mungkin aku akan kawen ngan kaki buli aku kat uniten dulu!!



ade ke muka aku? org tu tinggi lampai...aku pula diibaratkan seperti pokok bonsai




adoi luq...akak belum kawen...kalau saya nak kawen...saya jempot semua org =)


lastly tempek sikit muka aku cak! terkejut tak =P


13 comments:

Totin Jamain said...

Fara fauzana!!!!
yeee mcm fafauuuu
but cika is tetap cika
si cika yg gelabah yg saya kenal
ehehehee

CikanoT said...

totin- u pon gelabah gak ahahahaha

shahrulzakri said...

makin kurus cika.. bleh geng ngan apiis dh..

^NaNaM|^ said...

cika mmg da kurus sgt2 da abg shahrul..buleh nmpk urat2 d tgn tue..iskk..kuat bekeje nie..g mkn sket..dlu ko x mcm nie..kui3..

CikanoT said...

abg sharul- ye ke...part muke pon ke?

nana- aku kuat makan dowh....tgk je la open house umah ko

Anonymous said...

cika byk mkn hati,sb 2 kurus..ziana zain?kalo cm 2 ko ade iras2 jennifer lopez gak la?hahaha..fafau?lg 1 ko lupe ltk..ko ade seiras ngn sorg bdk uni10 sehingga dpt award..hehehe..sape ye?

CikanoT said...

oit..kisah silam jangan ko nak bangkitkan

Anonymous said...

xslh bdk 2 dpt markah 98 utk ccna test..hahaha

^NaNaM|^ said...

bdk itu berkata.."korg dpt bp?aku dpt 98 je.."..tp 98 tue d sbbkn sum1 yg bg jwpn kt die..iskk..

CikanoT said...

siot la korang...bangkitkan kisah lama lg

Anonymous said...

nana: sape sum1 2?

cika smp skrg xpuas ati ngn kembar dia..tp rumate kesygn dia da jd BFF kpd bdk tuh

zul a.k.a kingsix said...

whakwhakwhakwha.. apsal la aku baru jumpa entry ni

CikanoT said...

siot kimi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...