Pages

Friday, February 04, 2011

Pre-HoneyMoon: Malacca

Ceh...skrg ni kalau bukak facebook...tak abes2 nampak kengkawan upload my pre-wedding album ecehh...aku pon nak gak ok..My Pre-Honeymoon!! Haaahaaaa Oooops jgn pk bukan2....eceli pegi jalan2 saje...Nak lari dari Thaipusam aritu...Maklumla kuil seblah je dengan umah aku ni..mmg traffic jam sikit la kat bawah hihihi...tak sempat2 nak update entry nih...ngehehehe


Kalau diikutkan last aku g Melaka dengan housemate aku....Wah ingat lagi tu...Yo la...tyme tu g ngan nana, dja, nita, n mady...Siap tido lagi tu kat Fenix Inn..Besh wo kalau teringat balik kenangan2 lame ni ngehehhehe...


Bertolak dari Shah Alam kol 9...Bersemangat ni ngan boyfie I.....Sampai dalam area 11. Abed plak ajak g PD. Hehehe sorry Abed...aku awal2 da cabot g Melaka. Call Mady ajak jumpe. Lohhh koje rupernyer dier...aku tatau lak Melaka tak cuti Thaipusam...Hahahaha Selangor mmg patotla cuti kan pasal Batu Cave dekat Selangor. Besh siot jalan2 kat Melaka. Org takde. Senang lohh nak bergambor Ngehehee.


As usual. Melaka terkenal dengan Muziumnyer. Meh layan gambo kami berjalan2 di kota Melaka...Seronok...terlupa semua hal2 keje...hehehe.. *jangan muntah lak* hohooh
























Makan kat Umbai is the best....Superb....Kami order Siakap Masak Tiga Rasa, Udang Goreng Tepung and Kailan Ikan Masin....Sedap siot...Total semua RM56 saje...Pegi kat Restoran Parameswara Umbai...

6 comments:

Anonymous said...

melaka?bosan..tp ikn bkr kt umbai 2 aku akn try next time..hehehe

CikanoT said...

ngehehehe aku kan skema...aku suka sejarah...kena la melawat melaka..lol

ikan bakar mmg sedap gilerrr

Anonymous said...

ko score ke subjek sjrh?

CikanoT said...

score la...A lagi

Jai Hazman said...

Salam Cikanot, nice blog. Next time nak pekena ikan bakar Melaka yg syiok drop by kat Muara Sungai Duyong. Sedap dan harga jauh lebih murah dari umbai (average 20%-30& less). Restoran nya pulak betul-betul sebelah muara sungai. Boleh nampak perahu-perahu nelayan. Btw Umbai pun sedap jugak tapi u should try where's the malaccan goes. Dan kalau tengok gambar menu dalam blog Cikanot ni I guess dalam RM30-RM40 shj if you go there. Selamat Berpuasa..Salam.

CikanoT said...

jai hazman- thanx sebab recommend kat situ...leh try next time =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...