Pages

Monday, December 27, 2010

Piala Suzuki AFF with TSSB

Thanx to my boss because belanje kami semua satu opis tengok Piala Suzuki AFF ni...ni merupakan first experience aku tgk match bola kat stadium..MALAYSIA vs INDONESIA...menang lak tu 3-0!! tak sia2 aku g...aku ingat dulu masa kecik2 dulu..penat2 aku tolong kalerkan bendera johor bersama cousin2 aku...last2 bapak aku pegi blah je cmtu meninggalkan aku yg terpinga2...kena tinggal siot!! wat penat je aku beriya2 kaler bendera tu..ye la zaman dulu hardcore..siap wat sepanduk sendiri ahahah...bapak aku ngan pakcik2 aku n cousin laki semua g tgk bola kat stadium..aku ngan cousin aku yg pompuan kena tinggal..hahaha padan muke..lululesei~~~ (kata abg firus)


tiket yg berharga RM30. RM50 VIP punye dah habis dahhhhh

baru lepas tempek sticker malaysia tu kat muka...semangat2..MALAYSIA BOLEH!! 


me with ummi...we're only TSSB gals yg g...selain GF nizam ohohoho...

boss n da boys....alamak boss malu lak pandang belah sane

bersama 'trompet' yg bingit...saket tinge aku diorang tiup kat tinge aku...bergegor ni ah gegendang tinge aku 


semangat2...tgk yg belakang tu...bos, irfan n wan with da trompet hohohoh 

 geng belah kanan saya...ohohoho..yg tadi belah kiri

jambu boys..lagi2 yg belah kiri...bluerkkk~ =P


3-0 beb!!! penat dah bersorak n melompat2 sampai takde suara 


 lautan kuning satu stadium

di saat2 kemenangan MALAYSIA....3-0 beb..abaikan muka yg berminyak aishh


pas ni final leg 2 kat indonesia...eheheh ade tak bos nak support tiket ke indon pule huahahauahuahauahauaau~!


p/s encik hayat takde lak balik kg..ish ish





7 comments:

maisara said...

cika kau semakin slim ah

Fello de Caminero said...

lu lu sei....

heheh..

CikanoT said...

mai- ohoho...masa sekola dlu berat aku 48kg...skrg dah 40 kg isk isk isk

abg firus- ahah tau pon lu lu lesei

nieja said...

x sia sia pegi
mlysia menang! :)

CikanoT said...

aah menang...yahooooooo

Totin Jamain said...

youuuuu pergiiiiii???
bestnyeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!

CikanoT said...

mestila pegi hehhehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...