Pages

Wednesday, December 22, 2010

AJIM: Yeay saya dah jadi 'LELAKI'

 sebelum kejadian 'potong' di Klinik Murni

Sebenarnyer takdela cuak pon dia ni..rilex je..siap tanye lagi kat aku nak wat muka cmne nak amik gambar seblum sunat ni?? 


ni la smart klamp...canggih skrg ni..tak payah jahit2..pakai klamp je...siap ade pembaris ukuran lagi tu..nak tgk saiz ape?? 10? 13? ape 30? hohohoho 




hohoohho masa ni tgh inject...tgk la muka dia..herot berot sekali...tp lepas da bius...ok je..siap baca buku mickey mouse lagi tu...aku n adik aku la dayang2 dier..."boleh tak tolong bukak kan page seblah buku ni"...cet siot je mengarah aku...aku adelah cemera girl ye pada hari itu..sebab bapak n adik aku mmg tak leh tgk darah...mak aku pula mmg buta it...jadi tak reti nak amik video..so aku yg ala2 berani ni amik la video ajim sunat...kah kah kah~ tapi u all patot tau ape yg terjadi..memula aku gagah perkasa lagi...tp tiba2 time dia amik gunting n potong 'tut' tu aku dah tergamam....darah keluar...aku gagahkan diri lagi..tapi lame2 tiba2 keadaan sekeliling jadi gelap...eh kenapekah gelap...tiba2 suara pon jadi bergema2 n berdengung...oh nampaknyer aku pitam...YE SAYA PITAM OK...kelaka sungguh...kalau totin mesti dia ckp "hek eleh sikit je darah pon mau pitam ke?"....hahahahhaa nampak sgt aku tak leh jadi doktor la weh....adoi mcm mane mau beranak ni ahahahaha..aku terus duduk tepi...surrender dah...ahahaha bg calm down dulu...dah last2 baru aku leh bgn....huhuhuh


yeay saya dah potong!!

p/s skrg ni bukan ajim ye..putera ajim sebab semua bende kitorang kena buatkan kat umah...maklumla sakit huhuhuhu

12 comments:

Anonymous said...

itu ko tgk real ok la pitam..ade kwn ko cume imagine je da pitm,eh..sape ek?da lupe la..hehehe

CikanoT said...

ade ke imagine je dah pitam??? omg

Anonymous said...

tanyela doktor,mmg ade

CikanoT said...

hahahah sape la tu

nieja said...

hah?
sampai pitam?
hahaha.. klakar plak
mmg xleh jd doc la u..

CikanoT said...

haah la nieja...pitam...kah kah kah~ mmg langsung tak leh jadi doc

shahirah.alshahab said...

muahahaha..
ajim ajim

CikanoT said...

wahhh gelak ye kamu sally huhuhuhuuh

Fello de Caminero said...

pitam?? Heheh...

Tapi gambo tak boleh lawan masa abg dulu... Hahaha..

CikanoT said...

elehhh...abg punye semua org pon tgk..hahahaha

Totin Jamain said...

hahhhhhhhhhhh????
tengok orang sunat boleh pitammmm???/
okay baru first time tau.

CikanoT said...

baru first time ke org pitam sebab tgk org sunat? lol

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...