Pages

Tuesday, December 14, 2010

Congrats Abg Pian & Kak Farizan

picca grab from www.catchchaya.wordpress.com

Aku jadi pengapit bini abg pian ye aritu...Pengapit Terjun!!! ni first time ye saya jadi pengapit...So kalau majlis rosak sowi la ye hohohoho
tgh cuak sebenarnyer ni haih

sebenarnyer tgn aku dah lenguh...sebab mak andam tu suruh aku angkat payung tinggi2...
kalau boleh sampai ke langit T_T

 hohoho...dalam ati tgh cuak..sape yg tau

congrats lagi sekali untuk abg pian dan kak farizan...abg pian ni senior aku masa kat uniten dulu..senior silat...dia pon org bp mcm aku gak...so kadang2 ade la kami balik bp sama2 masa uniten dulu...so batch2 abg pian cepat2 la kawen yerk =)

p/s aku mengaku aku ade terpijak kain pengantin masa berarak tu ahahaha....gua tak perasan la...huuhuhuh....pssstt....mintak2 pas ni turn aku lak ^_^

6 comments:

shahirah.alshahab said...

pasni turn kamoo pula.
weee~

CikanoT said...

kamoo dulu la...saya mmg nak pon ^_^

Totin Jamain said...

dah amek berkat tu. kejab lagi laa. aminn!!!

CikanoT said...

AMIN!! SIAP CAPSLOCK TU HHAHA

^NaNaM|^ said...

apesal payung tinggi sgt dr pengapitnye..oppsiee...

CikanoT said...

masalahnyer mak andam suruh pegang tinggi2222222222

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...