Pages

Friday, March 11, 2011

Cika Jalan2 Cari Makan at Mali's Corner

Yeah bertemu lagi kita dalam segmen Cika Jalan2 Cari Makan...Kali ni encik hayat bawak saya g makan jauh  nun kat Setapak sane..ala dekat2 ngan uptown danau kota...Surprise katanyer..Heheheh...dia g bawak Mali's Corner...Restoran yg terkenal ngan Char Kuey Teow...aku mmg peminat setia Char Kuey Teow..wat sendiri tak sedap lak...nak buat char kuey teow tapi tup tup jadi kuey teow goreng hahahahha..ok jum tgk kedai ni


Mali's Corner..Can Mali Can eh

Panjang giler beratur...tapi berbaloi beb beratur panjang2...diorang wat style fast food..semua self service

faymes...ni kedai baru...kedai lama dia dekat2 kolej TAR wangsa maju kalau tak silap

tadaaa!!! sedapnyer...ni special punyer....RM7...udang dia letak 10 ekor agaknyer...yg biasa kalau besar RM5..yg kecik tak ingat

Sesi mengopek udang

Sesi camwhore..muka gembiraaaaa ngee~

Menu dia tak banyak...just nasi lemak, nasi ayam n char kuey teow...tapi sedappppppppp ngehehhe...leh g makan lagi...

8 comments:

Ober Frederiksen said...

adoi. seyes ke ko cakap malis sedap? :P saya sebagai orang penang tegar, mengatakan malis char kuey teow not up to my standard. :P

CikanoT said...

boleh la kalau kat cni...kalau kat penang mmg tak leh lawan arr...jauh sgt wooo nak makan char kuey teow sampai pi penang sana

Ober Frederiksen said...

hehe. kat puchong ada kot 90% almost the same. hehehe. try lah! nak tau jalan meh aku kasik google map. huhu.

CikanoT said...

ko bg la lat long hahahaha

nieja said...

lama x pegik siniiiiiiiii
sdapnya char kuey tiawww!
tapi i rasa kat s.alam lagi
best kot dr mali's ni..

alang2 g danau kota,
pegik la kedai blakang2 mali's
tu flaming steamboat hehe

CikanoT said...

besh ek flaming steam boat? hehehe

^NaNaM|^ said...

mana ley lwn char kwe tiau png..hihih..aku pnh g mali's corner nie ms ada keje mlm ari tue..hihii

CikanoT said...

dekat ngan tempat ko leh la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...