Pages

Monday, January 03, 2011

Dja & Farid Wedding


Congrats buat Dja & Farid. Dja, our best friend nikah pada 1.1.2011 aritu...alolololo santeknyer ala2 pelakon erma fatima pule ye dari tepi

Dah kawen dah kawan aku sorang ni. Kenal dia since uniten foundation...lama tu dalam 5 tahun gak...tak sangke plak dja kawen dulu....teringat plak zaman2 uniten dulu...dja mmg terkenal la dengan ke'genius'an dier tu...ape2 hal mesti tanye dja kalau ade soklan susah..tak belajo pon dia leh score sampai 3 pointer lebey...8 sem kat uniten tu..8-8 sem tu la dean list...mmg terer kawan aku ni...seronoknyer zaman uniten dlu..teringat bila hangout bersama housemate2 kesayangan hihihi...dok plak dekat 'kondo kenaria'...mcm2 yg berlaku kat umah tu hahahahaha~ 

oh ye malam seblum tu kitorang tido hotel darby park..seblah KLCC...tajaan pakcik dja...abes la semua tak tido...asik gelak je...ni semua nana punye pasal..salahkan nana!! last2 3 jam je tido hohohoho...congrats again for both of u..majlis dibuat secara kecil-kecilan..hanya kenalan dan sanak sedara terdekat je yg hadir...hehee...ok meh layan gambar

mata bertentang mata...alololo sweetnyer

tapi scene ni paling sweet sekali!! syahdu je nampak hehehe

lastly tak lupa juga kepada dayangness..turqoise gituuu...i loikeee

BEHIND THE SCENE

Before...eh tu baju saya..amik berkat keh keh keh

sesi touch up di hotel..mak andam dtg kol 7 pg lagi..masing2 terbongkang tido lg hohoho

After: tadaaaaaa...cantik kan!! hehehe

ade banyak sebenarnyer gambar behind the scene...tapi bahaya la nak di upload disini...wat koleksi peribadi je sambil gelak2 hohohoho...almaklumla kalau dah berkumpul ramai2 satu hotel..tunggang terbalik la hotel tu!! hehehe

Next entry pule pasal Bell lak kawen. Bell nikah 1.1.2011 n kenduri 2.1.2011...nantikan entry tersebut huhuhuhuh

11 comments:

Anonymous said...

muat plak dja pinjm jaket ko

CikanoT said...

muat la wei...ish ish..

Totin Jamain said...

semuaaaaaaaaaaaaaaaaaa kawen ni apasal?

CikanoT said...

itulaaaaa...bila la i nak kawen ni...asik2 g kenduri org kawen tp sendiri tak kawen2 huhu

Anonymous said...

ko kate xnk kawen grand2,xnk nyushkn bakal suami..bt ala kadar cm dja la,bln dpn da blh kawen

CikanoT said...

bukan...ade lagi masalah lain..huhuhu...mane leh citer disini

^NaNaM|^ said...

siot ko cika slhkn aku lak korg tak ley tdo..tp kalu xde aku xde seri k..kalu x korg mesti terbongkang tdo tros x epi2..gelak2..kn??kikikikiki...mmg mcm2 berlaku kt kenaria tue..antaranye,wat besday nita tp kne halau ngn rukun tetangga sne last2 wat dlm umh je..hahahha,lg 1 ada org tue pnjt tingkap sbb nmpk cicak ke lipas..xsure mana 1..sib bek org tue kecik kn cika..kikikikiki..n plg aku ingt selimut aku kne curik time tdo..haishh..

CikanoT said...

oit kalau tak ungkit tak leh ke...abes semua citer ko kantoikan kat cni isk isk

Anonymous said...

hahaha..pnjt tingkp sb nmpk lipas or cicak mmg kelakar

CikanoT said...

cicak ok...kalau lipas tu aku pijak2 je lol

Anonymous said...

cicak 2 aku pgg2 je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...