Pages

Wednesday, January 19, 2011

Eh Tershopping Boots

Alamak tershopping lagi pule...Huhuhu skrg ni tayah pegi mall pon leh shopping gak pe..tu yang bahaye tu...tapi saya shopping bende yg dah lame saya nak...Nak tau tak ape??? Jeng Jeng Jeng!!!



Ye saya shopping boots.RM50 saje ok!! Thanx to Afra Yuri kerana telah mensuggest blog lushserendipity ni. Ade banyak lagi boots. Tapi yg saya order ni mmg ready stock. Ade lagi yg cantik2 yg pre order. Murah2 saje..hehehe..

Kelaka jugak sebab beli online. Tatau pakai saiz 6 ke 7. Siap tanye lagi bape ukuran dedua tu. Dia kata 23.5cm untuk saiz 6 and 24cm untuk saiz 7. Terus ukur kaki! wahaahahaha...Okeh confirm saiz 7. Sampai2 terus test takot tak muat. Sekali sedap2. Just nice mmg my size. Terer jugak my sense ni hahahaha.

Sekarang ni pengaruh boots pule...Hohoho...eceli saya nak yg parat atas sikit...Tapi pk2 balik...Malaysia ni dah la panas...hahahah~ tak jadi tak jadi. maybe next time ngeh

Tengok cantik je yuna pakai heheheh~

Blogger terkenal. Tak ingat pula link dier hohoho. Cantik je dia pakai. Btw boots same tu mcm aku beli heheheh

Blogger amatur mana ntah yg pakai ni hohohohoho...Dah mcm Lady Gaga punye boots lak Lol

Sekarang gua nak kena cari legging yg tebal and seluar skinny kaler hitam k untuk dipadankan ngan boots tersebut...Duit lagi tu hoohhho =P

4 comments:

shahirah.alshahab said...

cantik gila boots tu! envy!
apa kata kalau pakai legging grey?macam akan lagi nmpk kehandsomean boots anda.
suda lama tidak berboots.boots yg ada pun tidak dipakai. =(

CikanoT said...

hihihi tu ah nak kena cari lengging dulu...kena tebal sikit...kang nampak mcm i tak pakai seluar pule hohoho...

pakai la wei...mesti cun!

babybeba said...

try angel boitique.
byk gila boots wit reasonable price!

CikanoT said...

hehe thanx babybeba

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...