Pages

Wednesday, June 08, 2011

Giveaway : Happy 6th Birthday to My Blog - The Lucky Winner

Ye saya sudah cabut pemenangnyer!

Eh ape ni? ni la bekas yg berisi 11 nama perserta tu..bekas ni aku curik dr budak opis aku hahahha!

Ye itula kertas - kertas yang ade nama korang...Jap ek saya goncang2 sat

Dan dengan rasminya saya mengumumkan pemenang Giveaway : Happy 6th Birthday to My Blog jatuh kepada
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Ir. Dr Shafa


Tahniah diucapkan kepada Shafa..Lucky no 11 i guess ^_^..Buat peserta yang lain jangan putus asa...Peluang or rezeki akan datang lain hari...sebab lepas ni maybe saya akan wat giveaway lagi...Maybe pasni korang akan berpeluang memenangi barangan dr Overseas plak..Mana tau kan??? Rasernyer tanak wat lucky draw...Tapi nak wat contest n cari pemenang yg da best!!! Hehehhehe minggu depan aku nak g melancong ke P*****...So korang rase ape ek yang best untuk dibuat giveaway akan datang...Barang dr overseas ni...ape ek yg best nk bg kat korang? hehehehe..cebagitau ape yg best? 

Oh untuk shafa please do give me your address...coz nak post hadiah ni =)

p/s bz giler sejak akhir2 ni...penat upgrade 3G celcom...sape suka makan oreo angkat tangan!

14 comments:

^NaNaM|^ said...

tulisan ko x pnh berubah kn cika....hihihi...

miss shera said...

wahhhh.tahniah.

Allin Amayu said...

tidak gembireeee. :'( tahniah la kat syapa uhuhu

Fello de Caminero said...

disqualified. Takde alamat. hahhaha

CikanoT said...

nana- tulisan aku da berubah sikit la..dah semakin comel...lol

miss shera- tq for participate..nnt saya nak wat giveaway lagi huhu

allin- alolololo...jgn sedih...nak adiah dr P***** tak? Overseas lagi hohooh

abang firus- cet...mane ade org suh letak alamat hahahah

Ir. Dr. Shafa said...

CIKAAAAAAAA!!!

terima kasih weh!!! ak xsangakaaaaaa...sangat2. ak DM alamat ak...

wottt wooottt... alhamdulillah~~~

xsangka rezeki ak murah minggu ni.

terima kasih cikanotcika!!! :)

CikanoT said...

welcome =)

Allin Amayu said...

nak. adiah dr p? paris? pakistan? penang? hehehe

CikanoT said...

allin- amboi2 paris ko yerk...kenape tak parit raja ke huhuhu

kingsix27 said...

1 moreee 1 moreeeeeeee

CikanoT said...

ape yg 1 more? i more Giveaway ek? hehehe

wahida said...

dah terlambat untukku......

nieja said...

buat lagiii

CikanoT said...

nieja n kak wahida- insyaallah akan wat lagi =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...