Pages

Friday, June 03, 2011

Giveaway : Happy 6th Birthday to My Blog

Dah 6 tahun rupernyer blog aku...diam tak diam dah 6 tahun...memula aku terkial2 buat blog...tu pon Totin yg ajar....hohohoho~ start dari 15/05/2005~15/05/2011.... Huhuhu tahniah2 untuk diri sendiri...hohooh.....nasib aku punye blog tak faymes so aku leh tulis entry mengarut2....ye la aku selalu suke citer ape yg aku wat...g makan la g jalan2 la...penat kan korang bace? so untuk tidak membuang masa korang...aku akan menghadiahkan korang dengan satu benda misteri! Jeng Jeng Jeng

Hah ape ni? Adiah Misteri

Nak hadiah ni? Senang je...tapi ade syarat la..syarat-syarat2nyer:

1) Kena jadi Follower Blog c.i.k.a.n.o.t 
2) Tinggalkan Comment di entry ini dan bagitau kenape anda suka baca blog ini 
3) Kalau2 ade cadangan untuk mengimprovekan lg blog ini pon boleh tulis
4)Tunggu sehingga Giveaway Tamat pada 3 Jun 2011..Pemenang akan dipilih berdasarkan lucky draw...Dan saya akan umumkan pemenang selepas 3 Jun 2011...
5) Saya akan POSLAJU hadiah kepada pemenang yang bertuah =)

P/S baru 1st time wat giveaway....Kalau takde sambutan pon saya akan tetap bagi hadiah tu...jangan risau =)

27 comments:

babysugus said...

olaa cikaaaaaaaa.NOT! hehehe...
dolu2, bbhs kn dri "lolly" ngn cika.. skg, zaman irc kire da tamat da an cika? lalu.... da bole ckp nme sniri la plak. HAHA!

Dolu-dolu:
-kite slalu riuh same2 kt # [yakni chatroom yg melalaikn itu! [lmbt peg kelas? on9 smp pg buta. dnga radio siap? bole dedi2 lagu lg zmn yg d rindui itu! oh~ HAHA *lagik* =P ]

-kite slalu hang out bersama2 geng prince yg laen. [bzar rmadhan?lepak d ptjya? Sakan kite meronggeng d zaman irc dolu.. :)

-Dolu ada mirc. skg ade blog! So,dah ku follow! Pasneh bole hapdet psal cika ngn bce belog mu ini cika! muahahah!

p.s. rendu nk naek myvi itam! =D
*mwahx* ;)

CikanoT said...

tq syreen =)..windu gak zaman muda2 dulu heheheh

Amirul said...
This comment has been removed by the author.
Ober Frederiksen said...

saya rasa bersemangat dan ingin bekerja sahaja (bekerja untuk makan lah tapi sebab kau ni asik post bende makan :P). Mood saya akan berubah menjadi happy senantiasa apabila membaca blog cik. dengan ini saya mengumumkan ini blog terbayek. (perli ek? :P) saya cadangkan blog ini harus bertukar kepada blog makanan sahaja untuk improve sbb sumerang suke makan. :P

CikanoT said...

hahaha ober...cmtu blog ko pon kena wat pasal makan la..baru sentiasa hepi...eh tapi kalau ko wat pasal konsert pon leh hehehe..btw thanx for the review =)

Fello de Caminero said...

abang nak hadiah..

sebab ...

abang nak hadiah...

Hahaha...

CikanoT said...

wah sebab yang bagus..boleh2....abang jangan lupe follow blog saya ye...hehehe

nieja said...

happy 6th birthday cika's blog!
jom tiupp lilin! hehe..
teruskan berblogging k babe :)

CikanoT said...

hehe tq nieja...semangat2

miss shera said...

selamat 6thn to cikanotx.blogspot.

SAYA SUKA BACA BLOG INI KERANA...
a) sebab cerita yang best dan menarik.*lebih-lebih lagi pasal makanan!
b) bahasa yang digunakan senang dan mudah difahami.*tidak menggunakan bahasa eewww
c) ianya blog kazen sendiri.jadi ia menjadi bacaan wajib setiap kali online.

CADANGAN UNTUK IMPROVEKAN LAGI BLOG INI
a) update lagi kerap.
b) selalu buat contest dan giveaway dan harus promote habes-habesan.
c) buat entry cerita kelakar.*lagi bagus pengalam sendiri.haha

jadi, saya mahu join contest ini!!

1)jadi follower. |checked|
2)tinggalkan komen dan bagi sebab kenapa suka blog ini. |checked|
3)bagi cadangan |checked|
4)tunggu contest end |berharap menang|

btw, all the best to my dear cuzzy!semoga tahun2 akan datang, blog ini akan lagi bertambah ceria dan maju!bole dapat juta2 lak dari nuffnang.ameen~

CikanoT said...

wah terharunyer saya~ thanx sangat2....baru try nak wat giveaway ni~ thanx for joining...blog awak pon mmg menjadi bahan bacaan wajib saya heheheh

^NaNaM|^ said...

1. menjadi follower setia (done)
2. tinggal kn komen:
sy berhrp sgt dpt menang giveaway nie mcm iklan yg pakcik tue ckp "sy menang moto"..hahahhaha...tp sy tahu sy takkn menang motor..hihih..sy suke blog cikanot not sbb dia kwn baek sy..sy suke bc blog dia...sbb ayat2 dia sgt2 sengal n wat sy gelak skt2 peyot kt umh..tp satu je dia xpnh cite..dia pnh curik selimut sy time kitrg tdo..bile sy amek blk dia mrh2..pdhal dia xtau tue selimut sy...waa...klakar btol time..rs mcm nk gelak guling2 je skrg..wakakakakka
3. cadangan:
update2 la slalue ye cika..sbb kite skrg pn da jrg dpt jmpe..hny ngn blog ko je aku dpt lepas kn rindu...waaa..terharu x???huhuhu
4. tunggu sehingga tamat pd 3 jun:
tak sbr nk tunggu nk menang..cika,make sure ko tarik nama aku tau..dun play2..
5. cepat la pos kn..x sabor teman nk pegang adiah tue haa...hihihi

CikanoT said...

oi...janganla mention yg aku curik selimut tu..ye la aku ngaku aku salah...tyme tu aku sejuk sgt..aku tarik je la ape yg dekat isk isk...bukan ke dah banyak kali ko mention pasal selimut tu kat blog ni hahahha

Fello de Caminero said...

loh, abg tak follow lagi ke??

OK OK... I follloowwww... (ikut Salleh Yaacob di sinar fm)

CikanoT said...

uit bahaye tu...jgn ikot sangat mcm SY tu huhuhu

Anonymous said...

xkenal pun cika ni...just add sebab mutual fren ngan sha,umi n lan...ntah rasa nak add je sbb maybe muka die iras fafau kot..HAHA penah jumpe skali at jusco au2..

Disebabkan die ni rajin post makan2 la diskaun sana sini..so terfollow..hee

My opinion cika nye blog ni ok n sempoi..n mudah paham..n u hv your own identity...kalau da bertambah maju nanti buat vlog pulak..ok..so keep blogging dear! :)

CikanoT said...

hehe thanx cik anonymous! btw ni mcm kak amilo je ni...kan kan kan...baik ngaku cepat hehehe

kingsix27 said...

aku nak hadiah

CikanoT said...

ko nak hadiah ek...haha ape lg cepatla buat syarat2nyer hehehe

Allin Amayu said...

yup. my turn!
saya mmg dah kenal blog anda dari dulu lagi, x miss. cerita anda mmg menarik sbb saya dah kenal anda agak lama, jd saya agak familiar dgn aktiviti sekeliling anda, org2 dia semua..tambah lagi background career anda juga sama dgn saya. itu lebih menarik minat saya membaca blog anda.
blog anda juga kreatif. ada iklan, entry yg berilmiah, info tentang tempat2 yg anda pergi, kedai makan semua. sesetengah blog byk yg merapu marah2, emo2, kutuk sane sini. merepek saja. tetapi tidak anda.

idea to improve blog anda?:
1.jgn buat entry emo yg marah x tentu pasal. lari peminat anda nanti.
2.slalu la buat giveaway dan iklankan! ramai yg suka dpt adiah nak2 skali contestnya mudah saja. nanti blog anda makin femes!
3.jgn kutuk sesiapa melalui blog anda. akan menambah anti2 blog anda
4.buat entry2 yg berperasaan seorang manusia yg normal, bukan entry yg mcm robot spti sesetengah blog. bosan nak baca, rasa mcm baca artikel suratkaba.
5.letak banyak lagi gambar! sbb dari gambar, peminat blog anda lebih mendalami cerita yg cuba anda sampaikan! :)
5.update dgn kreatif selalu!
6.buat entry yg bg impak positif pada pembaca cthnye anda menghadapi masalah dan akhirnye anda bejaye menyetelkannya dgn efficient. ini mmg mendorong semangat peminat anda hoho

Baeklah teruskan momentum anda! :)

CikanoT said...

siap ber anda-anda...hahahha aku dah rase mcm ade pemberita yg review blog aku..tq banyak2 cik allin sbb join =)

❤faRah 리아나❤ said...

slamat 6th cikanotx.blogspot.com..^^

sbb sy ska melekat di blog ny coz
..> entry yg menarik2
..> widget yg xserabut pala..hehe
..> pnggunaan bhasa yg memartabatkan bhasa...hoho, xprlu la en kta pkai bhasa2 asli yg pelik2 tu an...

cadangan2 untuk improve traffic
..> bykkan contest..
..> update slalu ngan cte2 hot gtu..biar smua tertggu2 entry terbaru..haha

hopefully cn win..haha,

CikanoT said...

tq farah =)

❤faRah 리아나❤ said...

oh ya..ana dh tukar blog bru...http://coretancikpanda.blogspot.com...:)

CikanoT said...

hehe ok thanx again =)

Ir. Dr. Shafa said...

congratulations on your 6th years of anniversary, CIKANOT CIKA!!!

hhehehe... dulu selalu follow baca coretan cika. TAPI dah lama tak follow. maaf ye, cika~~~

saya baca blog cika sejak zaman uniten kemudian berhenti dan InsyaAllah akan teruskan lagi...:)

sorry xformal... ai tak reti formal.

ok. bye cikaaaa~~~ jmpe ko lg~~~ :)

CikanoT said...

hehe..thanx shafa for dropping by..tq tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...