Pages

Wednesday, November 24, 2010

my house is on renovation

my house tengah renovate...ye la rumah saya yg buruk tu...saya dah takde bilik...bilik saya dah kena bukak...nak besarkan lagi...*psssst untuk bilik kawen aku nanti la...bagi cantik sikit*....bersepah giler...sampai balik aku dah tatau mane brg aku weh...hahaha

yeay itu dia bersepah mcm tongkang pecah! yg depan tu bakal jadi bilik aku..

pandangan tepi dari bilik aku..tgh renovate lg ye...belum siap

 halaman rumah aku...agak luas gak la untuk aku main polis sentri ngan adik2 aku

seblah ni rumah makcik aku..jalan 15 tapak dah sampai dah 

pandangan dari depan...belakang tepi kiri tu rumah saya la huhuhu

last sekali...ya inilah kedai saya..tp ni mase tgh tutup....warung dibuka setiap arini senin sampai sabtu (tp sabtu sampai kol 1)..public holiday pon tutup ye...sila la dtg =)

dekat je umah ngan kedai aku...senang je kan nak meniaga....so jempotla dtg umah raye tahun depan ye...skrg tak leh tgh renovate...oh ye akan aku catkan bilik aku ngan warna PINK... oh yeah i like!! heheheh...air cond pon abah pasang sekali..yes yes..eh tp aku kan reptilia ape gunanya plak kan pasang air cond kalau tak tahan sejuk...lol...pastu aku dah berangan nak decorate bilik aku ala2 english style...hehee harap2 cantikla...aku dah tau dah nak beli brg2 decorate tu katne...port baik punyeeeeeeee

6 comments:

^NaNaM|^ said...

atoii..da ada bilik utk kawen daa..tak lama lg la tue ye..smpt tak aku nk tmph bj utk kenduri ko nie???

CikanoT said...

lama lagi la...jangan tempah skrg...nanti ko gemuk..pastu tak muat lak nak pakai..kena tempah baru hahaha

Totin Jamain said...

eh sejak bila ada rumah kecik? rumah kecik untuk apaa??
hoaaa bilik warna pink siott. terjebak dengan i ni! ehehe

CikanoT said...

rumah kecik mane lak ni? yg belah kanan umah comel tu umah makcik i...huhu~

ade la peratus2 terjebak ngan u..pasal bilik adik i warna purple, parent i warna ijau..adik i warna biru ngehehhe

nieja said...

warna pink?
yeahh boleh geng
haha

CikanoT said...

hahaha geng pink

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...