Pages

Saturday, August 28, 2010

windu at the same time ade penyibuk!

windu same dierrr.......

tengah2 windu tu ade plak sms dtg masuk...ingatkan cyg aku...rupernyerr nombor sape ntah...seblum tu dia ade call...tanye nama aku cika ke..iyela nape..pastu terus letak..pastu dia sms lak..seblum tu aku dah check no tu kat semua enset aku..takde lak

ntah sape: hye...nak kenal ngan awak leh tak?

aku: ni sape lak ni (aku ingat kawan aku nak men2kan aku..sebab aku baru je bg nombor aku kat kawan aku tu..kononnyer nak konfemkan bukak pose...kalau tak...malas aku nak layan)

ntah sape: awak tak kenal saya tp saya nak kenal ngan awak

aku: mane dapat no. ni (aku nak pancing je ni)

ntah sape: saya dpt no. ni dr shah...dia kawan saya..kenal tak?

aku: oOOoo shah....ko ni nak kena ni men2kan aku baik ko ngaku cepat ko ni shah! (kebetulan aku mmg baru bagi no kat shah aizat...dia mmg suke main2kan aku pasal aku ni lurus)

ntah sape: eh awak janganla marah dier...dier tak salah

aku: jangan nak main2 la shah..ko ngaku je la

ntah sape: erm...sebenarnyer saya main hentam je letak nama shah tu...saya pon tatau shah tu sape..saya duduk kg delek..awak cepatla saya nak berkenalan ngan awak ni leh tak (what the fun...ade ke mula2 nak kenal dah tipu...gals...jangan terpedaya ngan laki cmni huh!)

aku terus tak balas...mampos ko aku malas nak layan...dia keep on smsing me...tanye boleh ke tak nak kawan ni...oh malas aku nak layan..gi bubbye la..cukup la kawan yg ade ni n my bf...

5 comments:

nieja said...

hahhaa
dulu zmn skolah
rajin kot nak reply2
kalau org nak kenalan
skrg mampos tak layan
ahhahaha btol x

CikanoT said...

tau takpe...mampos tak layan hahaha

^NaNaM|^ said...

wow..secret admire tue..hihi...

CikanoT said...

cet..diam nana! =P

Anonymous said...

awk..blh la sy nk knl

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...