Pages

Thursday, August 19, 2010

nak balik!

bulan pose kali ni aku rase sunyi je...kadang2 buka pose sorang2...so masak pon untuk sorang2 la....aku malas nak g bazar...rimas...terlalu ramai org...so aku masak walaupon tak sedap...minggu ni ari sabtu aku keje...adoi malas nak keje bulan2 pose ni....sabtu tu gak bf aku plak ade gathering bukak pose ngan kawan2 dia...ntah2 aku bukak pose kat site hahahaha...adoyai~ weekend ni housemate aku semua takde...so tanak citer isk isk...malam plak aku solat terawih kat umah...teringat zaman2 uniten dlu terawih bersama kawan2 kat masjid uniten..buka pon kat masjid uniten gak..masakan wak huhu...indahnye zaman tu =) masa 4th year plak aku duduk luar...main masak2 bersama housemate2 ku...nana, abed, nieta, dja, mady n kei hehehe..kenangan semua tu huhu

aku rase nak balik...nak rase masakan mak..nak roti jala, nak laksa johor, nak ikan keli cili api, nak ketam masak lemak cili api...nak mak masak! cepat2 la sikit minggu depan....aku amik cuti 30hb...jumaat 27hb dah cuti..so khamis leh chow...cuti 5 hari beb...ni je peluang nak cuti lama selain hari raya...dulu masa study leh la gak cuti sebulan..skrg mane ade...tak sabarnye nak tunggu minggu depan..nak hepi2 kan hati ni...

guys...help me to find golden syrup~ aku dah cari kat semua tempat...takde! haiya cmne nak wat kuih conrflakes ni...kalau takde bahan tu..tak jadi la...ish ish....kena cari kat bp gak nampaknyer...

p/s al-fatihah diucapkan kepada ayahanda izzaidah khairan @ abed...semoga rohnya tenang disana...buat abed...b strong k...

1 comment:

^NaNaM|^ said...

cika..u made want 2 cry laa..tringt kn zmn muda2 dlu..windu nye..huhuhu...ko nk gold syrup,xpe,kalu xde gold syrup,ko wat je kueh semprit,kueh feveret supervisor ko 2..hihii...pas 2 buleh pos kn kt die..hihii..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...