Pages

Monday, May 09, 2011

The Wheels - Subang Avenue

Dah lama sebenarnyer aku g kat tempat ni...The Wheels yg terletak kat Subang Avenue ni adelah tempat nak ber 'roller skate'...aku tak reti men ice skating...mmg tak reti...kalo g men..aku duduk tepi2 je langsung tak reti nak ketengah...Kalau korang nak tau..masa kecik2 dlu aku ade roller skate...warna PINK lg!! so dengan pantasnyer aku ber roller skate depan umah nenek aku ngan cousin aku shera ...tapi dia up skate la..dia men roller blade...aku men skate...ahahhaha tapi laju tauuuu aku meluncur wakakakka...

ni rink skate tu...tempat dia mmg dia wat konsep disko...so terase mcm nak berdansing plak..tambah dia pasang lagu asyik2 hahaha

aku g ngan pakcik n makcik ni..since kengkawan aku yg lain tak dpt nak dtg...

cet amik gambar kitorang gelap...siot nana sabotaj

ombak2...ade bran???

 ecewahhh...nak posing gak tu ngan skate


besh giler mainnnnn....sebab aku reti main..tu yg terasa  poyo sikit...laju je aku meluncur...kalo main ice skating mcm makcik terkedek2 je aku...

panjang dah penat nak mengheret nana...makcik tu takot2 nak main

cantik kan kasut dia...ade lampu kat tayar bila bergerak..comel2

aku bagi la sekali makcik ni adiah..tak abes2 mintak adiah kat aku...ko kalo ilang lg beg ni kat dlm surau siap ko!!

Kalo ade sape2 berminat...Sekali masuk RM25...kalo member RM20..aku dpt free membership sebab tgh promotion...kalau main 2 jam RM15 tak silap...tapi aku beli voucher kat milkadel...so dptla murah...2 org main selama 3 jam cuma RM15 je..murah kan??? hehehhe

8 comments:

miss shera said...

roller blade tu dpt ihsan dr dilla.
kita kan maen roller skate siap ada knee n elbow pads.n gloves too.helmet je takde.

CikanoT said...

biasala safety tu....hahahhaa semua pad nak ade..mcm pro je

miss shera said...

beli kat macro jgn lupa.haha

CikanoT said...

ahah makro ek...dah takde dah makro tu

nieja said...

macam bestttt!
arini je dah 3 entry
i baca review psal
tempat ni haha

CikanoT said...

best...boleh membakar kalori tau...siap berpeluh2 lagi i hahhaha

^NaNaM|^ said...

siot tol siap bg warning lakk...aku jg brg2 ko bg ngn penoh kasih syg tau..aku pn sedey tau beg ko bg tue d curik org..beg feveret tue..huuuuuhu....

CikanoT said...

sebab tu la aku bg warning...aku takot ilang lagi hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...