Pages

Thursday, September 30, 2010

attention untuk peminjam PTPTN

kepada peminjam2 PTPTN....ni peluang baik ni...jom ramai2 apply untuk penukaran pinjaman dari 3% kepada pembiayaan ujrah 1% ..maknenye kos pentadbiran@bunga jadi 1%...sape tak apply tak dpt la kot...so jom ramai2 apply


tp permohonan dilakukan secara berperingkat2..macam aku 1 Januari 2011 baru leh apply...adoyai lamenyer...aku mmg nak sangat..kalau jadi 1% banyak gak tu leh kurang..maklumla aku punye hutang dah 70k...pastu bunga dia kalau 3% jadi 90k semua....maknenyer bunga sahaja 20k wahahahahha...jadi jum grab peluang ini kawan2....

khas untuk kawan2 uniten aku nana, mady, kei....kita ni peminjam PTPTN huhuuhuh...bukan YTN...sedih2

jadi jom2 apply

9 comments:

Totin Jamain said...

Budak JPA macam mana pula
ehehee

CikanoT said...

eheheh JPA tak payahla...free of charge huhuhu

Anonymous said...

totin: gmbr awk cute la,cmne nk full view?hehe=)

cikanot: nape nk compare ytn ngn ptptn?xblh2

CikanoT said...

totin: abesla u totin..ade admire...huhuhuh

anonymous: sebab ytn ikan emas...kitorang ikan bilis hahahha

Anonymous said...

ikn emas apenye..kalo kaji sedlm2nye,septtnye kite blaja percuma je tau..nk slhkn sape?bkn slh ibu mengandung

CikanoT said...

percuma seronoknyerrrrrrrr

Anonymous said...

cika: so,bt la pilihan yg bijak dlm pilihanraya umum yg strusnye=)

^NaNaM|^ said...

nape kne apply 1 jan 2011??ko je ke aku skalie kne apply time 2???

CikanoT said...

nana- aku masukkan ic aku..pastu dia ckp aku punye time 1 jan 2011...dia kan stage by stage...tak sama kot semua org

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...