Pages

Friday, December 08, 2017

Lazada Online Revolution Blogger Contest

Wuhuuuuu seronoknya shopping lebih lebih lagi time Online Revolution 11.11 dan 12.12 niiiiiii....

Saje nak throwback balik...Rasanya lama dah jadi pelanggan tetap Lazada ni..Dari barang rumah, barang baby, barang letrik sampai barang dapur semua beli dengan Lazada. 

a. Do you remember the first product that you ever purchased online? What was it and how was your experience? 

Jangan terkejut sebab barang first yang kita beli mesin jahittttt...Hahaha comel je mesen jahit tu..Jenama Global. Pakai voucher yang Lazada bagi sebab first timer so tolak lagi..jimat banyakkkkk..dah tu bagus plak tu..kecik molek tapi bagus betul...ade banyak pattern leh jahit...puas hati lah senang cerita....

ni la si comel tu..berjasa sampai sekarang

b. Which types of products would you prefer buying online? 

Biasanya prefer baby essentials macam diapers sebab jauh lebih murah dari dekat luar. Lagi satu favourite kita yang mmg sangat2 favourite ialah pet stuff..barang2 pet ni kalau kat kedai mahal sangat2...Jadi ni hah Royal Canin Hair & Skin 10kg. Masa 11.11 aritu beli tolak voucher jadi RM150 je..padahal kat luar RM270...Jimat RM120..gila jimattttt kann...sebab Lazada terlajak murah sangat so rasanya setakat ni dah 5-6 kali beli Royal Canin dekat Lazada ni..Thanks Lazada...I love U lah sangat2



c. What to you love about online shopping? 

Meh nak bagitau kenape suka sangat shopping online...
i) Senanggggg tak payah nak keluar rumah pegi beli barang...jimat minyak jimat tol
ii) Online lagi murah dari dekat kedai so buat ape bayar lebih2 kan? online sudahhhhh

d. Which products did you buy or are you planning to buy on Lazada during the Online Revolution sales? 

ok ni hah nampak tak masa 11.11 aritu beli ape...banyak kannnnnnnnnnnn ade 3 barang tu...


 Pastu plan nak beli pagar untuk budak kecik tu pulak...Harap2 12.12 ni murah la lagiiiii..memang nak beli sangat tak larat dah nak mengejar budak tu huhuhu

Lagi satu nak try Happy Baby Organic Puff ni sebab kat luar mahal. Jauh lebih murah kat Lazada. so apa lagiii jom shoppinggggg kat Lazada Online Revolution...Jangan lupa tauuuuu

Lazada Online Revolution (https://www.lazada.com.my/online-revolution) start from 11 November to 14 December 2017

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...